Stilla retreat för Kvinnor 18-21 augusti

i Gröna Huset, Skogsnäs, Ångermanland

Längtar du stillhet och ro? Längtar du att få landa i ditt hjärta och lyssna inåt? Längtar du tystnad och systerskap? Att få njuta naturen, skogen, bäckarna och känna vinden i ditt ansikte? Då är denna tysta retreat för kvinnor något för dig.
Vi träffas vid en enkel middag på torsdagskvällen, mediterar och delar i cirkeln och går in i tystnad när vi säger godnatt. Vi lämnar bort mobiler, datorer och böcker och låter sedan fredagen till söndagen vara i stillhet med qigong, stilla och dynamiska meditationer, andning, skogspromenader mm. Du hittar din egna meditationsplats ute i naturen och kan i tystnad och ro lyssna till ditt hjärta. Vid behov kan du träffa någon av ledarna och prata. Vi lämnar tystnaden vid lunch på söndagen och tar farväl av varandra vid eftermiddagsfikat.

Gröna Huset är beläget på Skogsnäs i Ångermanland omgivet av tysta, vidsträckta skogar, i den orörda naturen kan man höra bäckarnas brus och fåglarnas sång. Gröna Huset är ett personligt hotell med 7 dubbelrum och 3 enkelrum, matsal, stort konferensrum, bibliotek, balkong och en vacker trädgård.

Varje rum är individuellt formgivet och inrett för att avspegla en liten del av världens alla kulturer och i vårt kök möts världens olika matkulturer.

Grunden för all matlagning här är slow food där råvarorna till största delen kommer från lokal producenter, är egenodlat eller är hämtad från våra resor.

Ledare: Isis Ingrid Frideborgsdotter . Isis är journalist, författare, qigonglärare, coach, akupressör, taomassör och undersköterska. Hon har drivit centret Heart & Hand – Isis Gudinnetempel på Söder i Stockholm liksom Retreatcentret Himlagjord på Ramsö i Stockholms skärgård. Där hade hon tysta retreater, taomassagekurser, kvinnokurser,qigongkurser mm Isis har haft cirklar, kurser och coachat kvinnor i 25 år. Hon brinner för fred på jorden och tror att vi behöver börjar med oss själva för att nå dit. Kärlek och systerskap, trygghet och närvaro är hennes ledord. Numera är hon bosatt i Näsåker.

Assistenter: Olga Madhu Krikun, andnings- och stresspedagog och meditationsledare och Julia Rubulis som har varit assistent på många av Isis kvinnokurser.

Datum: Torsdag den 18 augusti kl 18 till söndagen den 21 augusti kl 15.

Plats: Gröna Huset, Skogsnäs, Ångermanland.
 Strömnäs 3357, 880 40 Ramsele

Investering i dig själv: mat, logi och retreat allt till kostnad av 6 750 kronor.
Enkelrumstillägg tillkommer.

Frågor, bokning och vidare info: Isis Ingrid Frideborgsdotter 076-17 28 960, ingridfrideborgsdotter@gmail.com

Anmälan: ingridfrideborgsdotter@gmail.com